Jay-Z lanseaza cartea “Decoded” + Cover Art: Rorschach

Jay-Z face echipa cu motorul de cautare Bing Microsoft pentru a promova cartea lui viitoare intitulata “Decoded”.
Cartea este o naratiune de versuri celebre de rap si de hip-hop, care ofera o privire generala atat din viata lui personala cat si din muzica lui. Coperta este reprezentata de faimoasa opera a lui Andy Warhol, „Rorschach” – care ilustreaza un test psihologic in care perceptiile subiectilor asupra plansei sunt inregistrate si apoi analizate.

Jay-Z lanseaza cartea “Decoded” + Cover Art: Rorschach
Decoded” semnata Jay-Z se va lansa prin intermediu editurii Spiegel & Grau din cadrul Random House Publishing Group, pe 16 noiembrie 2010.
Pe langa materialul de print, Random House va publica “Decoded” ca o carte electronica, precum si o aplicatie interactiva pentru iPhone/iPad care va include si continut video exclusiv personalizat.
Iata un fragment din cartea lui Jay-Z:
Cand am inceput sa lucrez la aceasta carte, i-am spus editorului meu ca am vrut sa fac trei lucruri importante. Primul a fost acela de a arata ca versurile de hip-hop – nu doar ale mele – ale oricarui MC genial sunt adevarate poezii. Cel de-al doilea a fost de a spune un pic din povestea  generatiei mele, pentru a arata contextul alegerilor la o rascruce de drumuri violente si haotice din istoria recenta. Si al treilea lucru a fost faptul ca aceasta carte trebuie sa arate cum se poate transforma o experinta specifica si puternica intro poveste la care toata lumea din lume se poate raporta

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s