Sclipire pasiva

In ochi nu mai straluceste de ceva timp lumina aia a pustiului cu zambetul pan’la urechi si plin de miserupism in ceea ce priveste viata,obligatiile si responsabilitatile insa o alta stralucire si-a facut loc in ochi mei ,o stralucire pasiva ,in cap cu nici-un proces sa ma lanseze spre progres si asa ma regasesc deja prea des privind totu plin de dezinteres…comic dar tragic.

Ocupatiile zilnice tind ajung sa-mi ia la suturi spontaneitatea si ma fac sa devin un robotel inr-un joc cu o grafica de cacat numita realitate unde fiecare are sarcini, obligatii si nevoi de satisfacut , incep sa fac lucrurile pe rand,in ordine iar inainte sa ma implic in ceva anume intai analizez datele problemei si asta e deja ciudat avand in vedere felul in care obisnuiam sa ma desfasor in astfel de situatii.

Mediul si nivelul de trai (care clar nu ne desemneaza tara ca fiind cea mai stabila tara dpdv economic) ma fac sa abuzez de „dreptul” meu de a fi antisocial si evident constrangerile legate de existenta care tot de aici pleaca imi calauzesc creativitatea in drumul ei catre disparitie .

„A fi sau a nu fi ” deja nu mai pune in balanta probabilitatea existentei spiritului artistic ci existenta la propriu dar asta evident depinde de anumiti factori de la caz la caz . Devin irasibil ,nu-mi mai incap in piele , aproape simt nevoia sa renunt la visele de care trag cu dinti sa le indeplinesc, toate astea devin lucruri care incep sa ma roada pe dinauntru si la fel ca orice lucru rau clar se va intampla sa apare si efecte negative.

Sa mai filozofez ? Sa mai rastalmacesc cacaturi ? Sa ma mai plang de asemenea cacaturi ?

„Raspunsul meu la toate e un Nu ”

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s